Menu

Gratis dildo analsex

gratis dildo analsex

Mange lurer på om de må rense endetarmen før de forsøker analsex. Det behøver du ikke så sant du har regelmessig tømming av tarmen og ikke er plaget av forstoppelse eller andre tarmlidelser. Til vanlig er endetarmen tom, og det er kun når du føler at du må på toalettet at det er avføring i den nederste delen av tarmen. Noen bruker en såkalt analdusj, som kan kjøpes på for eksempel på Kondomeriet. Det er ikke anbefalt å bruke klyster som du får kjøpt på apoteket.

Dette er et medisinsk middel mot forstoppelse og kan ved feil bruk være skadelig for tarmen. Det er alltid forbundet med en viss risiko å putte noe inn i endetarmen. Alt fra sår og rifter i slimhinnene til ødelagt lukkemuskel kan oppstå. Tar du derimot forhåndsregler, er forsiktig og aldri overser smerter, er sjansen stor for at det vil gå bra.

Det er viktigste å ta hensyn til er at analsex skal ikke på noe tidspunkt oppleves smertefullt. Opplever du smerte, bør analsexen avbrytes. Sex og samfunn ønsker å fjerne skam rundt temaer knyttet til seksualitet ved å berømme enkeltpersoner, organisasjoner eller grupper som jobber for å løfte temaet og fjerne skam. Derfor deler vi ut Skamløsprisen. Nå kan du melde deg på til HFU-dagene ! Det gjøres ved å fylle ut dette skjemaet. Mer informasjon om deltakeravgift og program for HFU-dagene finner du  her.

Sex og samfunn arrangerer HFU-dagene fordi vi ønsker å bidra til at ansatte ved helsestasjon for ungdom og i ungdomshelsetjenesten får faglig påfyll, skape en møteplass for kollegaer fra hele landet hvor de blant annet kan utveksle erfaringer og dele ideer.

Analsex Analsex innebærer at anus stimuleres og penetreres med en finger, dildo, penis eller annet. Forhåndsregler Analsex kan være fint, og gir nytelse når de som har analsex er enige om at de ønsker det. Glidemiddel og kondom Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel ved analsex. Forberedelser Mange lurer på om de må rense endetarmen før de forsøker analsex.

Risiko Det er alltid forbundet med en viss risiko å putte noe inn i endetarmen. Skamløsprisen Nominér din kandidat til Skamløsprisen ! Frist for å nominere er 1. Hemoroider kan være veldig plagsomt og gi symptomer som kløe, irritasjon, blødning og smerte. De er imidlertid helt ufarlige. Håper dette var et ok svar: Anonym Har lyst til å nyte passiv analsex, men opplever det som svært smertefullt. Hele kroppen "spenner" seg og det hele blir en negativ og smertefull opplevelse.

Tips om hvordan jeg gjøre ting annerledes og kanskje få litt nytelse ut av dette? Det handler om at hjernen er med å påvirker hvor spent eller avslappet du er i den ytre og indre ringmuskelen som sitter akkurat innenfor analåpningen. Tenker du at det gjør vondt, vil du spenne muskelene helt automatisk.

Blandt annet gjør vi en analmeditasjon. Gå på do Begynn med å gå på do - ta en bæsj og tørk deg rundt og i analåpningen med såpe og en lunken klut. Vann- eller silikonbasert glid Deretter tar du glid på en finger og leker runt analåpningen. Prøv å forsiktig få fingeren inn i rompa.

Utpust og trkk ut Gjør det vondt? Ta et dypt åndedrag og på utåndningen trykker du til som om du sitter på do. Da åpner analåpningen seg litt og det er lettere å føre inn en finger. Trene på avslapping Nå prøver du å klemme med ringmusklene rundt din finger.

Lek med fingeret i analåpningen vri den rundt ,dra den ut og inn. Lykke til hilsen Walter Hemoroider Innsendt av: Anonym Hvis en har hemoroider som stadig "sprekker" når man er på toalettet, er dette farlig for den som penitrerer hvis man ikke bruker kondom?? Når hemoroider sprekker oppstår en åpning hvor hivvirus kan trenge inn. Syfilis og hepatitter kan også overføres på denne måten. Kondom er en god beskyttelse og en mulighet for sex uansett. Anonym Har ett problem med at penis ikke vil være stiv når kondom skal tas på!!

Noen gode råd for dette, blir jo da til at man er mest passiv!! Dette er et vanlig problem som mange sliter med. For mange er dette en psykisk reaksjon. Det kan rett og slett være litt "turn off". Vi møter endel personer som har samme problematikk og noen forteller at kondomen gir en påminnelse om hiv eller andre seksuelt overførbare infeksjoner.

Det kan hjelpe med en samtale om dette med for eksempel en av oss i Helseutvalget. Ta gjerne kontakt på www. Om du har generelle problemer med impotens anbefaler vi å gå til legen.

Hilsen Thea og Walter Hoven i magen Innsendt av: Anonym Hei jeg opplever at jeg blir utrolig hoven i magen hver gang jeg har analsex. Jeg har prøvd å ikke spise i forkant da ser jeg noegen lunde "slank" før jeg har sex.

Jeg trener gjevnelig slikt at jeg ikke skal ha "stor" mage Jeg tar for gitt at du er den passive. Det kan i enkelte tilfeller lade til problemer med magen. Hovenhet kan også oppstå fordi man får en del luft i magen ved penetreringen. Det at du ikke spiser i forkant, kan også føre til at du får litt problemer med magen. Det viktigste grepet for en normal fordøyelse er å spise mye fiber og drikke mye vann.

Du skriver at du ikke spiser før sex, for å se noen lunde slank ut. Dette får oss til å tenke at dette kanskje har noe å gjøre med ditt selvbilde?

Kom gjerne til Helseutvalget for en samtale om du ønsker det! Ikke helt tømt Innsendt av: Jeg har to spørsmål: Lurer jeg på hva man kan risikere helsemessing når man har anal sex uten beskyttelse mens partneren som er passiv ikke tømt seg helt. Kan anal sex fører til stor fare for hemoroide? Analt samleie uten kondom er den største muligheten for overføring av hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner som gonorré, syfilis, klamydia, kjønnsvorter og herpes.

Det gjelder på den som er aktiv og den som er passiv. Når man rimmer slikker i rompa kan man få i seg amøber og andre tarmparasitter som kan lede til problemer. Hemoroider kan oppstå når man trykker for hard når man er på do. En fiberrik kost kan hjelpe mot hemoroider. Håper du fikk svar på det du lurte på. Anonym Er det skadelig og spyle seg med vanlig vann før man har analsex?

Ødelegger dette slimhinnene i baken eller andre ting? Hva er den beste måten på "rengjøre" seg der-bak-du-vet før analsex? Dette er et godt spørsmål og det er mange som lurer på det samme når jeg har fckshp.

Du er også velkommen ikveld kl. Det finnes også et skylleredskap "analdouche" som finnes på for eksempel Duo shop. Gaysir selger også denne på nettbutikken. Lurer på hvorfor det gjør vondt ner jeg får pikken i rompa? Og her kommer et råd: Før du starter med fingerleker så er en liten manikyr på sin plass. Ingen lange negler eller skarpe kanter. Legg dere i stillingen - en på rygg og den andre på alle fire oppå.

Runk, stryk med den ene hånden og sug hverandres kuker samtidig. Alt ettersom din partner når uante høyder stryker du rundt og omkring analåpningen med en eller flere fingre. Før inn en finger, to fingre, tre, rolig og forsiktig. Utforsk innsiden av åpningen og rett deg inn på prostataen.

Fingre i rumpa uten glidemiddel kan gjøre vondt. Bruk ordentlig med vann- eller silikonbasert glid. Om det går for ham når du har fingrene i rumpa hans, trekk dem ikke ut med en gang. Ved utløsningen dras nemlig ringmusklene sammen, det kommer du til å kjenne, og blodsirkulasjonen rundt og i rumpa gjør den følsom og mottakelig. Lykke til Innsendt av: Anonym Hvordan er det med vasking av rumpa før sex?

Noen menn som er aktive, mener at det ikke spiller noen rolle. Andre sier at det kan svi og irritere når de blir tatt og har avføring i tarmen. Før du har analsex er det fint å vaske seg i skrittet og tømme tarmen. Noen synes det er pinlig om det lukter eller finnes bæsj igjen i rumpa - til tross for at alle vet at det er her maten vi spiser kommer ut, selv om det er i en annen form og lukt. Dersom du likevel vil skylle deg, bruk lunkent vann og ikke for hard stråle.

Det finnes også skylleredskap "analdouche" som du kan kjøpe her på Gaysir sin nettbutikk. Bæsj og annen dritt Innsendt av: Anonym Heia, lurer på hva jeg kan gjøre for å unngå dritt på pikken når jeg puler: Anonym det er mange som er opptatt av at det skal være helt rent Anonym Hva bør man gjøre før man skal ha analsex?

Er det noe slags tidspunkt før man burde slutte å spise? Det kan jo være ganske flaut om man må på do.. Helt riktig, noen rengjør rompa før analsex, andre ikke. Den erfaringen noen menn som deltatt på fckshp snakker om, er å ikke spise direkte før analsex da man føler seg hoven og at det kan føre til at avføringen i tarmsystemet puttes ned i endetarmen.

Følelsen av trykk som kommer når avføring finnes i endetarmen sender beskjed til hjernen om å tømme tarmen. Det er dette som kan få deg til å kjenne at du må på do når du har en penis i rumpa. Dersom du får denne følelsen når du har en penis eller et sexleketøy i rumpa, så husk at det er hjernen som tror at du er dotrengt. Hvis du er usikker; gå på do igjen: Jeg har alltid vært den aktive parten når jeg har hatt sex med gutter.

Men i det siste har jeg blitt mer og mer nysgjerrig på det å være passiv. Jeg synes det høres litt vondt ut, og jeg har hørt det kan gjøre vondt de første gangene. Hva er det beste tipset når man skal debutere som passiv? Gjør det veldig vondt? Kan man bruke lidokain for å gjøre det mindre sensitivt bak? Hvis det gjør vondt er det et tegn på at kroppen sier ifra at noe er galt. Derfor er det viktig å aldri bruke bedøvende midler til analsex.

Rompene våre reagerer ulikt, i forhold til humør og den situasjonen vi befinner oss i. Her får du veiledning i å bli nærmere kjent med rompa di: Før opp en eller flere fingrer i anus. Slipp spenningen runt fingrene. Nå er musklene avslappet. Stryk og kjenn etter: En måte å se hvordan anus ser ut og reagerer ved berøring, er å sette seg på huk over et speil. Stryk deg selv på og rundt rumpehullet - anus. Føl deg fram - Hva føler du? Området rundt anus er følsomt for berøring og trykk.

Det er fordi det finnes mange nervebaner her. Finn en behagelig stilling der du kjenner deg avslappet. For eksempel så kan du ligge på siden eller på rygg med opptrukkede ben. Glidemiddel, vannbasert eller silkonbasert, kan øke nytelsen og er bra når du skal føre inn fingrene dine litt senere. Stryk deg selv først over magen, innsiden av lårene, kuken, rumpeballene, armen, brystkassen. Stimuler området rundt anus ved å stryke eller daske forsiktig med fingerspissene.

Berør og stryk mellomrommet mellom anus og pung Perineum. Når du kjenner deg klar så ta et dypt åndedrag og press forsiktig inn en finger som er innsmurt med glidemiddel samtidig som du puster ut.

Får du ståpikk og nærmer deg utløsning, legg merke til hva som skjer i rumpa. Akkurat som med kuken, så fylles også blodårene omkring anus med blod når du blir opphetet. Dermed øker følsomheten i området. Når du kommer så kjenn etter hvordan anus trekker seg sammen når du spruter. Har du noen fingre i rumpa, la dem være der til orgasmen har gått over og dra dem så forsiktig ut.

Anonym hei, kan rompemusklene blir for løs etter sex og evt miste lukkemekanismen? Det er svært uvanlig at endetarmsåpningens lukkemuskel ringmuskelen skades, eller at andre skader forekommer ved frivillige analsamleier. Uansett hvor ofte man han analsamleie.

Likevel kan dårlig teknikk - at du bruker for lite eller ingen glidemiddel eller trenger inn for raskt og ufølsomt - gi mulighet for forbigående blødninger, eller gjøre analsamleiet ubehagelig både fysisk og psykisk. Når slapphet i endetarmsåpningens lukkemuskel, eller "anal inkontinens", forekommer, har skaden nesten alltid oppstått på grunn av at man han ført inn alt for store gjenstander i anus eller på grunn av at vold har forekommet.

Husk på at en viss forsiktighet og mer utviklet teknikk kan kreves for å føre inn annet enn penis, dildo eller fingre i anus. Som ved annen seksuell aktivitet øker risikoen for skader om det skjer mot noens vilje eller om dømmekraften er svekket fordi man er sterkt påvirket av alkohol eller rusmidler. Anonym Hvor ofte kan en skylle rectum uten at for mye av de naturlige bakteriene forsvinner? Jeg kan ikke si hvor ofte som er for mye.

Du vil merke når bakteriefloran blir forstyrret. Du blir dårlig i magen, rett og slett. Endetarmen inneholder helt riktig en nyttig bakterieflora, og en utskylling tar bort den floraen og det beskyttende slimet som finnes i tarmen. Derfor er det ikke anbefalt fra et hivsynpunkt å skylle rompa like før du skal bli tatt. Analsex og lengde Innsendt av: Anonym Hvor lang må en penis være for å ikke klare å penetrere inn med hele lengden?

Har erfart at selv peniser på 25cm går helt inn. Anonym jeg har noen spørsmål ang sex med gutter Har dere noen råd for at hullet ikke er så trangt? Når jeg har forsøkt hatt sex så pleier det å gjøre ekstremt vondt. Og har dere noen andre tips til en som er realtivt ny innen for anal sex. Noen har harde ringmuskler andre litt mindre harde.

Det kan kreve trening og tålmodighet for å mestre sin rompe: At det gjør vondt kan komme av at du er spent og det gjør at ytre og indre ringmuskelen drar seg sammen. Når en penis eller dildo trer seg gjennom kan det gjør veldig vondt. Det kan også rett og slett handle om hvordan du tenker omkring analsex. Hjernen gjør bare det den får beskjed om. Tenker du at det skal gjøre vondt, spenner du deg og det gjør automatisk vondt. Her er et tips som kan hjelpe: Sesam åpne deg - 15 sekunders trikset Om du går for fort fram trekker musklene i og omkring analåpningen seg sammen og det kan gjøre vondt.

Den som blir tatt kan forsøke å slappe av ved å ta et dypt åndedrag, den aktive presser på litt ved inntrengingen samtidig som den passive puster ut. Fungerer ikke dette, test "Sesam åpne deg - trikset.

Da pleier åpningen gi etter. Er du anspent kan det gjøre vondt, men den smerten pleier å gi seg etter en liten stund. Gjør det vondt - avbryt, hvil en stund og begynn om igen. Vanskelig å holde på avføring Innsendt av: Passiv Jeg har hørt at om man har mye analsex som passiv partner vil man i eldre dager få for slappe muskler og vil ha problemer med å holde på avførignen. Analsex gir neppe slappe ringmuskler. Med stigende alder kan ringmusklene nettopp som andre muskler bli slappere og gi problemer med å holde på avføringen.

Fersking søker råd Innsendt av: Anonym Jeg har en kjæreste og vi praktserer sex, hovedsakelig oralsex og masturebering. Vi har ikke "tatt den helt inn" ennå, for å si det sånn. Jeg har blitt penetret litt før, det gikk veldig bra. Kjæresten min er helt fersk på det området. Jeg er veldig bestemt på at det må skje når vi begge er være klar for det.

Gratis dildo analsex -

Mer informasjon om deltakeravgift og program for HFU-dagene finner du . Skamløsprisen Nominér din kandidat til Skamløsprisen ! Flash Player support Du benytter nå den fullverdige og optimerte Flash-versjonen av chatten. Knulling - penis i endetarmen - gir i seg selv ikke noen skader. Fra analåpning til colon er det sirka 20 cm.

Det gjøres ved å fylle ut dette skjemaet. Mer informasjon om deltakeravgift og program for HFU-dagene finner du  her. Sex og samfunn arrangerer HFU-dagene fordi vi ønsker å bidra til at ansatte ved helsestasjon for ungdom og i ungdomshelsetjenesten får faglig påfyll, skape en møteplass for kollegaer fra hele landet hvor de blant annet kan utveksle erfaringer og dele ideer.

Analsex Analsex innebærer at anus stimuleres og penetreres med en finger, dildo, penis eller annet. Forhåndsregler Analsex kan være fint, og gir nytelse når de som har analsex er enige om at de ønsker det. Glidemiddel og kondom Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel ved analsex. Forberedelser Mange lurer på om de må rense endetarmen før de forsøker analsex. Risiko Det er alltid forbundet med en viss risiko å putte noe inn i endetarmen. Skamløsprisen Nominér din kandidat til Skamløsprisen !

Frist for å nominere er 1. Prisen deles ut på Verdens seksuelle helsedag 4. Les mer Kalender 28 I dag Klinikken er åpen kl. I morgen Klinikken er åpen kl. Timebestilling HPV-vaksine, spiral og p-stav Chat med oss! Spør oss om sex og seksualitet Abort Fakta, tjenester og rettigheter Kjøpt sex?

Smittesjekk, samtale og chat. Den som blir slikket må prøve å slappe av om du skal få tungen særlig langt inn. Du kan nusse og tungekysse anus, omtrent som det var en munn. Noen syns det er veldig sexy at den som blir slikket sitter oppå ansiktet til den som slikker.

Kan hjelpe til å gni seg fram og tilbake mot tungen. Bruk gjerne plastfolie eller oppklippet kondom mellom tunga og rumpa ved rimming, for sikrere sex. Særlig det at han bare putter pikken rett inn, slik han ville gjøre om det var en vagina. For det første har anus ingen naturlige glidemidler, og noen dråper spytt eller fittesaft er IKKE nok.

For det andre er det nervestyrte lukkemuskler i anus som klemmer hardt igjen om du ikke tar det rolig. Begynn med noe veldig lite en tynn finger er mer enn nok for de fleste , og la den som skal ha noe i rumpa styre tempoet. Det kan være svært opphissende for den som ligger der å bare ha en finger litt inne i rumpa, helt rolig, kanskje så lenge som 20 minutter.

Da kan rumpehullet nærmest suge inn gjenstanden. Det kan ikke bli for mye glidemiddel. Bruk helst et glidemiddel som er laget for anus. Jo seigere, tykkere og lengre det varer på huden, jo bedre.

Silikonglider fungerer godt, men ikke sammen med silikonleketøy. Vaselin eller matolje er alternativer, men ikke sammen med kondom. Finger En finger har du alltid for hånden. Den letteste måten å få inn en finger i rumpa på er å ha håndflaten pekende ned mot kjønnsorganet, og la pekefingerens fingerpute ligge flatt mot anus med litt press og mye glidemiddel.

Bruk gjerne latekshansker kjøpes billig på apotek om du ikke vil grise, eller vil beskytte anus om du har lange negler. De må i alle fall files først. Samt at de har en fot å stå på, slik at ikke pluggen skal forsvinne inn i analen. Fasongen gjør at en plugg kan sitte i, og pirre, også under annen seksuell aktivitet.

Vibrator Vibrasjoner rundt, på og i anus kan gi sterke nytelser og til og med orgasme i seg selv. I tillegg er det å dirre på rumpehullet en fin måte å få lukkemusklene til å slappe av og åpne opp for inntreden. Rumpebakterier er ikke godt for floraen i vagina. Mye rart du kan putte inn, f. Spekulumet for analt bruk åpner seg tre-delt. Eller en analkrok, som kan festes til tau og er ypperlig til bondage. Det finnes også anal-perler og kuler i størrelse fra erter til appelsiner. Med penis For å få inn penis må den være skikkelig hard først, bruk eventuelt en penisring for å hjelpe.

Begynn forsiktig, det er først når begge settene med rumpemuskler er helt avslappet at det går an å pule skikkelig fram og tilbake. Bruk mye tid på å bare ha den inni først. Mange stillinger er mulig, selv om bakfra er det vanligste. Kan være deiligere, og lettere å slappe av, om den som skal pules ligger på magen, oppå en pute, i stedet for å stå på knærne.

Det er også veldig sexy å ligge på ryggen, på en pute, og dra opp knærne til hver side. Bare premiummedlemmer kan se andre brukeres webkameraer. For å bli premiummedlem GULL på livstid og låse opp denne funksjonen, trenger du bare å kjøpe et antall polletter én gang! Anal lek Anal lek. Gå inn på et chatterom for å legge modellen til denne listen. Anallek direkte på sexkamera. Kjære Guest, Dessverre, du har ingen modeller i vennelisten din.

Vi anbefaler at du blir kjent med noen. Du finner en full liste over modellene våre på forsiden. Gratis Webcams og Chat. Analsex på livecam med deilige camjenter Ta bakveien — nyt hundrevis av direkte sexkameraer og se sexy nakne jenter som gir rompehullene sine den kjærligheten de fortjener.

Direkteporno blir ikke mer ekte enn BongaCams direktesex! Usynlig-modus lar deg se heite nettshow med de deiligste modellene, uten at noen kan se at du er til stede i chatterommet.

Du kan bruke usynlig-modus for å skjule navnet ditt fra gjestelisten i chatten. Ingen vil se at du er til stede under modellenes show! Denne nettsiden gir tilgang til materiale, informasjon, meninger, innhold og kommentarer som inneholder seksuelt eksplisitt materiale samlet "det seksuelle eksplisitte materialet". Alle som bruker denne siden må være minst 18 år gammel ELLER myndig i hver enkelt jurisdiksjon som du ser det seksuelt eksplisitte materialet fra, avhengig av hva som er høyest "Myndighetsalderen".

Du kan ikke åpne denne siden hvis seksuelt eksplisitt materiale støter deg, eller hvis det er ulovlig å se seksuelt eksplisitt materiale i et av samfunnene du velger å åpne nettsiden fra. Tillatelse til å gå inn på denne nettsiden og bruke innholdet som tilbys er strengt begrenset til samtykkende voksne som bekrefter under ed og underlagt straff for mened under 28 U. C § , og andre gjeldende statuetter og lover, at følgende påstander alle er sanne: Ved å velge å klikke nedenfor og gå inn på nettstedet, indikerer jeg at jeg godtar å være bundet av det ovennevnte og vilkårene og betingelsene for nettstedet, og jeg bekrefter at signaturlinjen nedenfor godtas som signaturen min og angir mitt samtykke.

BongaCams bruker informasjonskapsler for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Vi kan dessverre ikke la deg delta i kamerasamfunnet uten at du tillater oss å plassere disse små informasjonspakkene på datamaskinen din.

Så hvis du ikke ønsker å tillate at BongaCams benytter informasjonskapsler på maskinvaren din, må du ikke gå inn på nettstedet.

Ved å trykke på "Gå inn"-knappen nedenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til at du tillater bruk av informasjonskapsler. Takk skal du ha! Alle modeller Konkurranser Gratis polletter 4 Søk Søk.

gratis dildo analsex

0 thoughts on “Gratis dildo analsex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *