Menu

Sex trekant gutte sex

sex trekant gutte sex

Bare kos deg og utforsk mens du er singel: Merkelig å ha folk på besøk, og plutselig så har man bare en trekant. Kanskje det er vanlig i ditt liv, men jeg synes det er merkelig. Du høres ut som en prippen person. HI er tydeligvis singel, barna hennes er bortreist. Når i allverden skjedde det at jeg ikke levde lenger? Jeg sto opp med barna, ryddet og vasket osv.. Kan ikke huske at jeg plutselig bare stoppet opp og falt om død Men hvis du sier det så må det jo være sant Merkelige greier.

Å være hjemme med barn og mann er tydeligvis nær døden for mange. Kanskje jeg er prippen, men det er vel kun fordi at jeg aldri har invitert folk på besøk for å havne i en trekant med de senere på kvelden. Enig med hu over. Prippen dame det her. Forskjell på å være singel og i et forhold. Ikke sikkert hovedinnlegger hadde planlagt dette. Digg da Få detlajene da Jeg har også gjort dette noen ganger, skikkelig deilig Hehe, ja jeg får vel ringe fastlegen tidligst i morgen og høre om hun har noe mot prippenhet Alkohyler på resept, anbefalt tre ganger i uka, så kanskje det løsner litt opp.

Slutt å skriv da, Nå her du laget din egen tråd, så du kan overtale de på den tråden om at du ikke er prippen, la oss være og la oss holde oss til sake her.

For et hespetre men den er grei. Ha ha, jeg ler meg ihjel! Hvor er barnevernet og sedelighetspolitiet når det virkelig gjelder? Tenk for et dilemma man står oppi om du skulle bli gravid nå.. Jeg har hatt trekant med en gutt og ei jente. Det var greit nok, men ikke noe jeg vil gjøre igjen. Jeg har hatt både trekanter og firkant en gang med tre greske gutter!

Og til og med drukket vin på en ukedag! You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Trekant, 2 jenter og en gutt. Jeg har aldri prøvd, men har hørt at det er bra. Er det bare gutter som skryter for jeg skjønner ikke at det er nok gutt for 2 jenter. Noen som har prøvd??

Det er ok, men meg selv og 5 jenter er bedre. Mvh Karlheinz, sexdoktor og foretningsmann. Ja, det er bare gutter som skryter! Det er mye bedre med to gutter og en jente Dette er det ikke mange gutter som strekker til på, tror jeg.. Tror gutta har en utopisk idé om at jentene skal underholde hverandre, men" HVA!!!??? Er ikke alle jenter bifile, da?

Haha, og hva burde jeg gjøre når vi har trekant? Jeg vet ikke om jeg er klar for å ha sex. Jeg har litt lyst på det og føler jeg må siden "alle andre" har det, men samtidig er jeg veldig usikker på om jeg er klar. Tilbake til spørsmål og svar om Sex Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om sex.

Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Jeg skal ha trekant med en gutt og ei jente vi er like gamle noen tips? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Hvis man skal ha trekant må man snakke med hverandre om hvem som skal gjøre hva. Er du sikker på at du er klar til å ha seksualitet med andre personer?

Vanligvis når man er 13 år er man ikke moden nok til å ha seksualitet med flere. Når man skal ha seksualitet med en annen eller andre må man kjenne - og være trygg på kroppen sin.

Onani eller fingring er en måte å utforske og nyte sin egen kropp på. Men det får nok bli med fantasien litt til, tør ikke hive meg på avtaler med ukjente folk fra DiB sånn uten videre.. Men det morsomme er at mannen min foreslo jeg skulle spørre her inne om noen var interessert.

Jeg vil ha sex kun med samboeren min. Som jeg elsker utrolig høyt! Kunne ikke tenkt meg noe anna.. Er og forblir best med han, uansett: Vi har snakka om dette med sjalusi, og vet at det kan bli vanskelig, derfor vil vi ha den rette jenta ikke for pen, ikke nær venninne etc. Min mann er et veldig seksuelt vesen, og selv tenner jeg like mye, om ikke mer, på en naken kvinnekropp som en på en mann..

Og det virker spennende, og deilig.. Har ofte fantasert om min partner sammen med en annen mens vi "har oss". You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0.

Kunne du tenke deg å ha prøvd trekant, firkant sex? Anonym bruker   posts. Posted February 7, Share this post Link to post Share on other sites. Hadde klart meg uten.. Litt oppskrytt mener jeg i allefall..

Firkant vet jeg ikke helt, men kanskje..? Hvorfor vil dere trekke inn en annen jente inn i sexlivet blir dere ikke litt sjalu? Har prøvd trekant et par ganger, men da med to jenter og en gutt. Jeg lar det bli med fantasien om omvendt trekant, men det kunne helt klart vært spennende.

Det er litt oppskrytt.

sex trekant gutte sex Sant, den går også an. Populære programledere Av Katrine Opdahl Han forteller om en av de store utfordringene ved BDSM — nemlig å stole nok på noen til å la dem ta fullstendig kontroll, eller frarøve dem den. Hottrio   Report post  ·  4. En vakker dag håper jeg på mff-trekant. Det må jeg prøve på nytt.

0 thoughts on “Sex trekant gutte sex”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *