Menu

G punkt menn sexleketøy på nett

g punkt menn sexleketøy på nett

I ble g punktet anerkjent og allment akseptert som et kvinnelig funksjonelt og anatomisk organ. Punktet fikk da den medisinske betegnelsen "kvinnelig prostata". Denne anerkjennelsen satte en sterk demper på debatten rundt "myten om g punktet". G punktet, eller kvinnens prostata, finnes ikke bare, men man kan SE det!

En dag vil vi le og tenke tilbake på det som om vi ikke kunne se vår egen nese i fjeset. Hun har spesialisert seg på å lære kvinner og par om g punktet og kvinnelig ejakulasjon. G punktet er plassert ca. Noen har det plassert litt lenger ute, andre litt lenger inn. G punktet ligger oppe i fremre skjedevegg, i vevet mellom skjeden og urinrøret. Selve g punktet er egentlig et svamplegeme, og har visse likhetstrekk med mannens penis. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod og svelle opp.

G punktet kalles også urinrørssvamp, siden det er plassert rundt urinrøret. Inne i selve urinrørssvampen, eller g punktet, ligger det flere kjertler. Disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske. Man kan normalt ikke føle g punktet på samme måte som klitoris, og mange har derfor problemer med å lokalisere det. Det antas at de aller fleste kvinner har et g punkt, men at ikke alle nødvendigvis har et g punkt som vil reagere positivt på stimulering.

Vi mennesker er ganske ulike, og vi har fra naturens side blitt forskjellig utstyrt. På samme måte som med området rundt og på klitoris er noen veldig følsomme og reagerer lett på stimulering.

Andre reagerer knapt på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet. Den enkleste måten å finne g punktet på er å ligge på ryggen, gjerne med en pute under rumpa og fotsålene ned på sengen. Glass er blitt populært de siste årene og er bedre egnet, her er Glassvibrations ledende. Ellers så lages det sexleketøy i de fleste materialer per i dag, skinn og tre er kanskje blant de mest spesielle, men er ikke like sikre og hygieniske. Stål derimot er et spennende materiale og nJoy ligger i teten der og selges hos både oss og Cecilie Kjensli, sier Terje Presthus.

Kondomeriet, som har 20 års erfaring i bransjen, velger først og fremst ut produkter basert på brukervennlighet og etterspørsel. Ebbestad, nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet. Å velge etter materiale og "kvalitetsstempel" er et godt utgangspunkt dersom man vet litt hva man ser etter. Er du førstegangsvelger kan det være lurt å gå for en liten klitoris-vibrator hun , en masturbator eller en penisring han og en vibrerende penisring eller nye We vibe 3 par , foreslår Kjensli.

De som selger sexleketøy på nett anbefaler også at man nyttiggjør seg av den informasjonen som finnes på nettsidene, som brukertester - og anbefalinger, egne søkemotorer og tips-guider. Det anbefales også å handle hos anerkjente butikker, siden mange dukker opp og forsvinner like raskt igjen.

Da har man ingen å klage til om det skulle oppstå problemer med produktet. Er man ikke fornøyd med et produkt kan man levere det inn og vi hjelper deg med å finne noe mer passende, tipser nettredaktør og presseansvarlig i veletablerte Kondomeriet, Maria K. Det er tross alt intimprodukter som skal berike sexlivet, og derfor gir jeg personlig service så alle blir fornøyd, sier hun. Og glem for all del ikke glidemiddelet, påpeker Terje Presthus, selv om du handler på nett og ingen «prakker» det på deg i kassen.

Intimate Organics er nemlig helt uten aspartam og parabener, sier han. Etter å ha vært i kontakt med en rekke netthandler og lest oss opp både på norske og utenlandske nettsider, har vi plukket ut 22 leketøy til han, henne og par som det snakkes spesielt varmt om. Sjekk også disse 30 hete julegavetipsene til å ta med seg under dyna. Rabbiten har vært en hit blant jenter i årevis, men problemet med tidligere varianter av ukjente merker har ofte vært at de går fort i stykker, bråker og gjør for mye ut av seg, er for store og er laget av dårlige og lite hudvennlige materialer.

Dette gjelder ikke for den rosa orgasmevinneren i ren silikon som går for å være den kanskje mest innovative dobbeltstimulerende saken på markedet per nå. Siden dette er verdens første rabbitvibrator i glass, og rabbiten er og blir jenters klare favoritt, må den nevnes. Denne glassblåste saken er fra Icicles som har mye lekkert som vibratorer formet som langstilkede roser. Selve glassdildoen kan holdes under varmt eller kaldt vann for å skape spennende temperaturforandringer.

Har du sansen for glass er det særlig tre produsenter som er i vinden: Icicles, Glassvibrations som har vunnet flere priser for sin "djeveltunge" og eksklusive Phallix. Dette er det siste tilskuddet i OhMiBod-serien, som er en serie avanserte musikkvibratorer.

Diskret plassert i sin sorte blondetruse er denne vibratoren spennende reisefølge overalt, da den vibrerer og pulserer til musikk, din elskers stemme eller andre lyder. Verdens mest solgte par-vibrator, nå med fjernkontroll og kraftigere vibrasjoner for G-punkt og klitoris. Siden den tar liten plass både inni og utenpå, får penis også plass. Se opp for en ny sensuell revolusjon for par. Under samleie glir de vibrerende fingrene lett mellom partene, noe som gir deilig kriblende massasje til klitoris, penis, testikler og andre erogene soner.

Den anerkjente leketøysprodusenten Lelo har nylig lansert en helt ny serie med fjernstyrte leker som virkelig er innovative, mener Solveig Nordanger, medeier av Voksenlek. Er dette verdens beste klitorisstimulator i øyeblikket? Ifølge Cecilie Kjensli og designerne er den definitivt det. Stål er etter hvert blitt et populært materiale. Først kom The Black Swan-vibratoren, og det nyeste tilskuddet i svanefamilien ble lansert i Europa så nylig som denne måneden.

Selv om det ikke er så mye nytt med formen så skal funksjonen og styrken være blant det beste som finnes. Daglig leder i butikken Flirt. Massasjestaven, som ble kjent for enda flere gjennom Sex og singelliv, har for lengst gjort sitt comeback med NRK1-programmet Trekant. Massasjeapparater som dette er også den amerikanske sexguruen Betty Dodsons soleklare favoritt, og var grunnen til at Cecilie Kjensli startet egen nettbutikk for ti år siden. Det japanske merket Tenga er det helt store navnet om dagen for merkebevisste menn som liker å følge med i tiden.

Flip Hole Air skal slå den klassiske, men akk så populære lommelykten red. Oppblåsbare dukker går vel ikke akkurat for å være så populære lenger har de noen gang vært det? Men kroppsdeler, det vil Ola Nordmann ha?

Ikke bare er plastvaginaer populære, men bakender i plast, eventuelt med bein og to åpninger, nevnes av flere nettbutikker som svært populære om dagen.

Med sveiv så den kan lades opp fortjener denne en plass på listen, verdens første oppladbare vibrator. Miljøvibratoren er laget i resirkulerbar plast av beste kvalitet, har enkel regulering og fire vibrasjonshastigheter som ikke skal ligge noe tilbake for det man finner i tilsvarende batterivibratorer. Sqweel er et resultat av en engelsk sexleketøy-konkurranse for noen år tilbake. I juryen satt blant annet expirator og poppis-forfatter Tracey Cox som utbrøt: Sqweel kjennes skummelt lik ut som tungen fra et menneske.

Med en av disse og en vibrator bør kjæresten din bli seriøst bekymret. Aneros går av folk i bransjen for å lage noen av de aller beste analpluggene for menn på markedet, og var først ute. For mange er de nærmest blitt «religion», hevdes det. Aneros pluggene skal gi kraftigere og lengre orgasmer helt uten vibrasjon, da det er kun muskulaturen som regulerer stimuleringen. Sjekk også ut den nye serien til Zini - en produsent som har vunnet designpriser, og Janus analplugger som er et nytt tlskudd, tipser Voksenlek.

Et av de mest innovative produktene for menn på markedet er fremdeles onanimaskinen som ser ut som en bil. Det som er så spesielt med denne er først og fremst at den er spesiallaget for mannens klitoris, penishodet, også kalt glans. Naughty Boy er det nye familiemedlemmet i serien som fra før av skilrer med den bestselgende Rude Boy.

Naughty Boy er mye mindre og smalere og perfekt for nybegynnere innen analstimulering.

g punkt menn sexleketøy på nett Det er en Vibrating intimate spreadermed trådløs fjernkontroll. Å sex tøy nakenkultur etter materiale og "kvalitetsstempel" er et godt utgangspunkt dersom man vet litt hva man ser etter. Så det skader vel ikke å friske opp eller fornye kunnskapen om denne herlige delen av kvinnekroppen. Når G-punktet er sterkt oppsvulmet og du føler deg kåt og tissatrengt, da er tida inne. Og den følelsen kan jeg bare ikke få double penetration dildo norsk porno av. Verdens mest solgte par-vibrator, nå med fjernkontroll og kraftigere vibrasjoner for G-punkt og klitoris.

G punkt menn sexleketøy på nett -

Fra tid til annen kan man lese i media: Rabbiten har vært en hit blant jenter i årevis, men problemet med tidligere varianter av ukjente merker har ofte vært at de går fort i stykker, bråker og gjør for mye ut av seg, er for store og er laget av dårlige og lite hudvennlige materialer. Analsex Baklengs til himmels. De bare nyter av de lystfylte følelsene de får når området stimuleres oralt eller manuelt. Antakelig og ikke minst på grunn av de samtidige vibrasjonene per Bunny kiler og rotasjonene i selve lyststaven.

Den enkleste måten å finne g punktet på er å ligge på ryggen, gjerne med en pute under rumpa og fotsålene ned på sengen. Med en eller to fingre kan man lete på fremre skjedevegg, ca centimeter inn i skjeden.

Forutsetningen for å finne det berømte punktet er at hun må være våt og kåt. Det forekommer, men er lite utbredt. Stimulans av g punktet gir nødvendigvis ikke umiddelbare, intense orgasmer.

Tålmodighet, tid og øvelse trengs for mange for at g punktet skal reagere positivt på stimulering. Benytt gjerne en g punktvibrator ved søken etter punktet, disse er spesielt utformet for å kunne hjelpe til.

Et tips er å stimulere klitoris samtidig. Ved å fortsette stimuleringen av g punktet etter orgasmen, er det mulig at man kan få flere orgasmer etter hverandre. Husk at g punktet ikke er en "magisk bryter" som vil utløse intense orgasmer med en gang. Det trengs tid, øvelse og tålmodighet for å få det til. Husk at øvelse gjør mester!

Som forfatter og sex-rågiver Tristan Taormino har uttalt: Hun vrir seg vellystig — og så skjer det. Plutselig spruter en gjennomsiktig væske ut av henne. Å herregud, tenker hun, hva skjer? Har jeg akkurat tisset på meg???? Ofte den første tanken i hodet til kvinner som uventet har denne opplevelsen for første gang. Andre kvinner prøver i årevis å få til en ejakulasjon og begynner å tvile på seg selv. Stort sett alle pornofilmer inneholder kvinnelig ejakulasjon, eller squirting som det også kalles, og stjernene i bransjen får det åpenbart til uten minste problem.

Det er en del av repertoaret, uansett om ekte eller spilt. I det virkelige liv er det langt fra alle kvinner og menn som forstår dette kvinnelige lystfenomenet. Hvilket igjen betyr, at en del kvinner holder igjen i lystens heteste øyeblikk, for å unngå denne pinlige situasjonen. På tross av at det her dreier seg om noe helt naturlig, noe som kan fremkalle de helt store lystfølelsene. Men hva er det i det hele tatt som skjer og hvordan kan vi med vilje utløse denne reaksjonen?

Og jeg anbefaler boka på det varmeste til de av dere som er på leting. Hovedaktøren er G-punktet , som man på en måte kan si er det kvinnelige prostata.

Eller prostata er mannens G-punkt hvis du synes det lyder bedre. Kall det hva du vil! Her finnes i alle fall årsaken til kvinners evne til ejakulasjon. Og disse to stedene i kroppen har mer felles enn man skulle tro.

Blærehalskjertelen, som er et annet navn på prostata, smyger seg kastanjeformet rundt mannens urinrør og produserer noe av innholdet i ejakulasjonsvæsken. Så uten prostata ingen ejakulasjon. Når prostata stimuleres kan det oppstå intense lystfølelser som fører til orgasme. Gammelt nytt for de fleste og en av grunnene til at sextoys som stimulerer prostata er svært populære. Hos kvinner er det mye på samme måte.

Urinrøret er omgitt av kjertler, Skenes- eller parauretale kjertler. Og det er dette området vi kaller G-punktet. Kanskje ikke så merkelig at man akkurat her har oppdaget prostatalignende vev. Det er først fra 7. Litt forenklet forklart forvandles da klitoris til penishode og skamleppene blir testikler. Og joda, i tilfelle noen har spurt seg selv hvorfor i all verden menn er utstyrt med brystvorter, det er nettopp derfor.

I begynnelsen var vi småjenter alle sammen. Men tilbake til G-punktet: Som prostata reagerer også kvinnens kjertler erogent på berøring. De fylles med væske — det kvinnelige ejakulat. Og som hos menn tømmes ejakulatet via urinrøret. Det betyr imidlertid ikke at det dreier seg om urin! Like lite som menns ejakulat er urin, selv om også det tømmes gjennom urinrøret.

Og hvor mye som kommer utskilles er forskjellig fra kvinne til kvinne. Hos noen er det kun noen få milliliter, hos andre en synlig mengde. Og det betyr at du muligens ikke får øye på ejakulatet en gang. Det er imidlertid ikke slik at alle kvinner kan ejakulere — jeg må motsi Deborah Sundahl på akkurat det punktet. Alle har disse kjertlene, men noen kvinner ejakulerer og andre gjør det ikke!

Det er betinget av type stimulering og individuell anatomi. Hos noen kvinner er inngangen til urinrøret sperret under sterk opphisselse, fordi kjønnet sveller. Kjertlenes fuktighet tømmes derfor bakover og inn i urinblæra. Det kan også skje hos menn. Det kalles da retrograd ejakulasjon. Orgasmen kommer, mens ejakulasjonen uteblir. Mange kvinner føler en sterk trang til å late vannet etter samleie. Hvis urinen som da kommer er klar og luktfri, kan det dreie seg om kvinnelig ejakulat.

I desember ble det offentliggjort en studie, hvor franske vitenskapsmenn la frem teorien om at kvinnelig ejakulat kun består av urin. Beviset for det var data samlet under ultralydundersøkelser av urinblære, og ved biokjemiske analyser.

Resultatene tydet på, at det under betegnelsen kvinnelig ejakulasjon egentlig handler om en ufrivillig vannlating med andre ord urin under seksuell aktivitet, selv om det også ble fastslått en minimal andel prostatasekret.

Så en slik vitenskapelig analyse beror på testing av 7 kvinner? Mens resultatet av undersøkelsen sprer usikkerhet blant tusenvis av kvinner. Det var vel ikke så veldig verken vitenskapelig eller pedagogisk? Og jeg merker at jeg hisser meg opp og blir irritert. Hvem var det som plukket ut akkurat de sju kvinnene? Og på hvilket grunnlag? Hva om disse kvinnene har inkontinensproblemer?

Eller var de kanskje svært oppskjørtet? Når jeg er oppskjørtet må jeg tisse hele tida. Eller kan noe ha gått helt galt under målingene? Kanskje forskerne rett og slett har undersøkt væske tappet fra helt feil sted?

Det blir ofte misforståelser når menn skal undersøke kvinners seksualitet. For den er og blir et mysterium. Hvorfor får vi i det hele tatt orgasme? Den er jo helt unødvendig for forplantningen. Finnes den vaginale orgasmen? Hvorfor opplever noen kvinner lystfølelser på livmormunnen? Ofte tenker jeg, at det ikke er viktig for meg å finne ut av slike ting.

Jeg og mange kvinner med meg er ikke så opptatt av å vite absolutt alt omkring kvinnelig seksualitet. For hvis alt kan forklares vitenskapelig, hvor blir så penningen og det hemmelighetsfulle av? Jeg må da heller ikke vite alt om alle ingrediensene når jeg får servert et lekkert restaurantmåltid. Heller ikke hvilken radiokanal kokken lyttet på da han tilberedte det. Så lenge det smaker er jeg fornøyd! Hvis sex er en nytelse og vi har det godt, hvorfor ikke bare nyte opplevelsen?

Det første og kanskje enkleste er at en veltrent pc-muskel er basisen. Du bør også vite hvor G-punktet ditt er, og hvordan du kan stimulere det. Og så er det bare å sette i gang! Stimulér til du merker at orgasmen nærmer seg, og kjønnsområdet sveller opp. Kanskje du føler trang til å late vannet, men det er ikke nødvendig for du husket sikkert å tisse før du satte i gang. Det er mulig at det brer seg en intens lystfølelse nedover beina. Så trykker du med pc-muskelen på samme måte som når du skal tisse, holder kort igjen og spenner av mens du fortsetter stimuleringen.

Prosedyren gjentas flere ganger. Når G-punktet er sterkt oppsvulmet og du føler deg kåt og tissatrengt, da er tida inne. Ut med fingeren og press så væsken ut slik du gjør når du tisser. Ikke glem at det som nå kommer ut av kroppen ikke er urin! Det kan kanskje være smart å teste dette på badet først. På huk i badekaret eller i dusjen for eksempel.

Det er vel ikke så hyggelig som i senga, men fjerner eventuelle hemninger angående væsken. Bare for å ha sagt det: Ikke alle kvinner hisses opp av tanken på egen ejakulasjon. Og som før nevnt: Ikke alle kvinner kan squirte. Jeg har snakket med kvinner som kun har opplevd ejakulasjon en eneste gang, og også med kvinner som bare får det til med en spesiell partner.

Det er altså helt greit å ikke forsøke, eller rett og slett ikke kunne. Har du lyst har du lov, men ikke la noen andre legge press på deg! Jeg har testet vibratoren Good Times fra you2toys. Den trenger 2 AA-batterier. Den totale lengden er 21,5 cm, og diameteren er fra 2 til 3,5 cm. Den er laget av ABS. Produktet ser interessant ut, vibratoren er lilla, med smalt skaft og eggformet tupp. Den ser litt hard ut og jeg er først skeptisk til den lille kanten midt under tuppen.

Den er ganske hard og glatt, men den er lett å holde i og veier ikke mye. Lydnivået er nokså høyt, men vibreringen kan også bli ganske kraftig.

Den er enkel å håndtere, og bryteren er lett å snu på. Plasten var ikke så ubehagelig som jeg trodde, og kanten rundt egget kjente jeg ikke mye av. Vibreringen kan virke veldig enkel og mild, men du kan skru opp til intens vibrering,.

Det er veldig enkelt å stille inn vibrasjonsstyrken etter eget ønske, for den har ikke faste vibreringsinnstillinger du må velge mellom. Men den har bare en type vibrasjon. Produktet dufter ikke mye, vibratoren har ingen spesiell duft i det hele tatt. Den holder ut lenge uten problemer. Den er veldig enkel å bruke, skaftet er godt å holde i og vibratorjusteringen er lett å skru på, jeg trenger ikke strekke mye på meg, da skaftet er ganske langt.

Med lube glir den veldig lett mellom kjønnsleppene, jeg kan kjenne litt til kanten der, men ble ikke spesielt sår av den. Vibratoren er enkel å føre inn vaginalt, men litt skummel å få ut pga.

For mer detaljert innformasjon vil vi anbefale deg å lese gjennom den delen som omhandler kvinnens G-punkt, for menn og kvinner er likere enn de fleste av oss kanskje tror Mange menn kan få utløsning ved stimulering av G-punktet, helt uten noen form for stimulering av penis, men den sterkeste orgasmen skyldes ofte en kombinasjon av begge deler.

En orgasme som har sitt opphav i prostata oppleves ofte som en orgasme som er mer omfattende i den grad at den kjennes mer i hele kroppen i forhold til en "vanlig" orgasme. Dette skyldes at prostata i all hovedsak, som med kvinner, er knyttet til pelvic-nerven og penis er knyttet til pudendal-nerven primært og pelvic-nerven sekundært. Pelvic alene eller som primær gir altså en orgasme som oppleves som mer omfattende, både hos menn og kvinner.

Stimulering av prostata vil også indirekte stimulere penis, men da penisroten, den delen man ellers aldri kommer til Mannens P-punkt krever ofte en litt annen stimulering enn kvinnes motstykke.

Forsøk forskjellige former som å stryke, massere, presse, tappe og vibrasjon, til du finner din "favoritt". Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på mannens P-punkt.

Det er to ting som kjennetegner denne typen produkter: De har en bøyd form som gjør at de "treffer" bedre, og de er utstyrt med en fot som forhindrer at de skal forsvinne inn. Aneros har et stort utvalg av produkter som er laget spesielt for menn, det samme har Nexus.

For de som ønsker noe litt mykere, er "Bad boy", "Rude boy" og "Naughty boy" tre produkter laget i ren silikon. Disse er også utstyrt med en liten vibrator.

0 thoughts on “G punkt menn sexleketøy på nett”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *