Menu

Sexy bryster sexnoveller

sexy bryster sexnoveller

Dette skjedde nesten hver natt når pappa var hjemme, men så måtte han jo reise på sjøen igjen og da hørte jeg bare enkelte ganger at mamma stønnet for seg selv inne på soverommet. Jeg forsto da at mamma lekte med seg selv. Dagen etter skulle jeg ta en dusj etter jeg hadde sparket fotball, da hører jeg at det er noen der og jeg tittet gjennom nøkkehullet. Der holder mamma på å kle av seg for å dusje helt naken ser jeg henne ta et skritt mot toalettet.

Der åpner hun musa si og tisser ned i skåla så tar hun håda under strålen og tisser i den. Hun fører hånda opp til munn og slurper i seg litt tiss.

Jeg blir så kåt at jeg må runke den lille pikken min og før jeg vet ordet av det spruter jeg oppover døren samtidig som hodet mitt dunker inn i døra. Jeg ser at mamma retter seg opp, men hun bare smiler og går inn i dusjen. Jeg skal akkurat til å hente noe å tørke av døra med da Stine søstera mi kommer, så det må jeg vente med.

Litt etter står jeg bakom døra til rommet mitt og ser mamma komme ut av badet. Hun ser ned på spruten som renner ned over døra tar fingeren og drar med seg sæden før hun slikker den i seg. Jeg kan nesten ikke vente med å runke en gang til for jeg har lyst til å smake på sæden min jeg også.

Før jeg legger meg sniker jeg meg inn og låner et par av pappas blader av damer med hårløs mus. Jeg ligger i sengen og runker etter dem mens jeg hører mamma stønner inne på rommet. Da spruter jeg i hånda mi og smaker på sæden minn. Det var jo faktisk godt så jeg sjønner hvorfor mamma slikket i seg den. Hun lengter sikkert etter sæden til pappa tenker jeg. Mens mamma lager god lørdagsfrokost står jeg ved sengen hennes og runker mens jeg tenker på den hårete musa hennes helt til jeg spruter på lakene, det gjør sikkert ingen ting for det er helt klissvått fra før av.

Mamma roper nedenfra til Stine og meg at nå er det frokost. Hun har kokt egg og masse godt og til meg har hun to egg samtidig som hun sier at det trenger jeg vel jeg som er i ferd med å bli stor gutt. Etter frokost spør mamma hva vi skal gjøre i dag, Stine skal på handlesenter sammen med noen veninner mens jeg sier at jeg vet ikke helt. Du trenger å skifte på sengen din du også for den er veldig full av flekker sier hun og smiler.

Jeg rødmer litt , men sier ok så kan vi handle etterpå. Da vi har tatt av sengene legge mamma dette i vaskemaskinen og sier at denne kan stå på mens vi er i byen og handler og så kan hun legge på nytt sengetøy når vi kommer hjem. Stine har allerede reist sammen med venninene.

Vel i byen går vi på senteret da mamma sier hun må ha noe undertøy i butikken der hun pleier å handle, hun lurer på om jeg skal vente ute eller være med inn. Jeg blir med inn sier jeg. Mamma plukker frem en Bh og spør ekspeditrisen, ei mørk pen jente ca 20 år med faste fine pupper om hun tror dette er hennes størrelse.

Ja hun tror det sier hun, du får prøve den bak der. Kort etter roper mamma på henne og sier du må nok ta med en F cup.

Det gjør hun og går inn til mamma. Det går 5 minutter så jeg lurer på hvor det blir av dem, jeg lister meg nesten bort til prøverommet og der hører jeg at det hviskes og pustes tungt.

Etter 5 minutter til kommer de begge ut litt røde i fjeset og tungt pustende. Så sier mamma at hun må ha et par truser også, og ekspeditrisen spør med et smil om de skal være maken til de hun har på seg. Ja sier mor men har du også noen som er enda mer lett tilgjenglig. Så får du 2 maken og denne skal du få på kjøpet sier hun og tar frem en truse som er helt åpen i skrittet.

Men da må du nok fjerne litt av buskaset der nede sier hun og smiler. Jeg sjønner jo hva hun mener og får ståpikk med en gang. Jeg stikker hånda ned i lomma og retter på pikken, i det jeg ser mamma titte litt skrått ned på meg og smile lurt. Ekspeditrisen putter alt i en pose og gir mamma en klem, smiler og sier takk og på gjensyn frue. Når vi har kjøpt litt mat og mamma har vært på polet og kjøpt rødvin setter vi kursen hjemover. Jeg har stadig ståpikk og trenger snart å få runket den av litt.

Vel hjemme sier mamma at nå skal det bli deilig med et langt godt bad og kose seg. Du skal vel drive med ditt så lenge du sier hun og smiler til meg. La oss kalle vårt swingers-venne-par Anne og Trond, vår faste elsker kan vi kalle Geir. Anne og Trond var invitert på middag, vi treffes fra tid til annen for andre ting enn sex også, sex er mer som en bonus å regne i vårt forhold. Denne spesifikke kvelden hadde jeg fanget opp at Anne hadde uka si og dermed følte seg avskåret fra å leke, men hun var definitivt ikke motstander av at vi skulle finne på noe gøy av den grunn.

Så, uten at jeg husker akkurat hvordan det kom opp, ble hun og jeg enige om at vi skulle sette ut kona mi, la oss kalle henne Trine, litt. Gi henne noe å tygge på for å si det slik. Så jeg inviterte over Geir også, uten Trine sin kjennskap. Trine kledde seg sexy, slik hun pleier å gjøre, forberedt på de fleste alternativer, jeg mener: Man vet aldri, noen ganger ender kvelden med et kyss på kinnet, eller et lite tungekyss, andre ganger ender det med noe langt våtere i munnen.

Noe som ofte drypper ned på brystene… Kort sort kjole, strømper og for anledningen strømpeholdere, samt høye heler, som sagt, kledd for enhver anledning. Hun tok i mot Anne og Trond og vi hadde en fantastisk middag, fulgt av like god vin. Jeg har nevnt det tidligere i andre noveller , men en god ting kan ikke sies for ofte: Umiddelbart etter at desserten var fortært, banket det på døren og bare utrykket til Trine når Geir dukket opp, er egentlig verdt en egen novelle, dog ville det vært såpass lite sex i den, at noen andre måtte skrevet den.

Under middagen var det kommet frem at Anne ikke var klar for lek, så man kan trygt si at Trine var rimelig usikker på hva som nå var planen. Trond hadde strøket henne såpass mye på låret under middagen, at han En måned var gått siden Kasi ble brennemerket. Mester Pål sin husholdning gikk sin vante gang.

Anna hadde sovet på rommet til Kasi de første dagene etter brennemerkingen. Kasi hadde vert nervøs og redd, men etter som merket langsomt leget seg så ble den lille slave kvinnen mer stolt av merket enn opprørt av det. Og i det siste hadde hun passet på å alltid sette seg slik at merket kom tydelig frem. Anna måtte smile, dette var typisk adferd for en nylig merket slave. Stolt av at mannen som eide henne brydde seg nok til å merke henne hans.

En måned var som sagt gått og året hellet mot Desember. Dette var en travel tid, ikke bare måtte Pål sine tre slaver vaske hans hus, men han sendte dem også til organisasjoner som drev med frivillig arbeide for å hjelpe eldre få huset sitt i orden til Julen og muntre opp folk på sykehus uten familie til å komme på Julebesøk.

Mester Pål deltok på dette arbeidet selv også, det var en av de få myke sidene Anna hadde sett hos sin Mester. Egentlig tenkte Anna så burde ikke dette forundre meg så mye, for Goreanere var veldig opptatt av samfunnet det var medlemmer av.

For en Goreaner så var ikke statsborger skap i et land, eller det å være innbygger i en by en selvfølge, det var noe å være meget stolt av, noe å verdsette, og alle som fornærmet Norge i nærheten av Mester Pål var trolig å få et ublidt møte med knyttneven hans.

Og sånn gikk Juleforberedelsene i Mester Pål sin husholdning, den ble brukt til veldedighet, arbeide, men også koselige ting som kake baking og laging av Jule dekorasjoner.

Hver av Mester Pål sine tre selvepiker fikk også litt penger til å handle Julegaver for. Nå var det kommet til den 22 Desember og Anna var fult opptatt i kjøkkenet. I morgen skulle hun reise for å besøke sin familie. Noen frie menn forlangte at deres slaver skulle bryte kontakten med venner og familie, men slik hadde ikke Mester Gunnar vert, og slik var heldigvis ikke Mester Pål. Alle slavinnene hans fikk lov til å dra hjem til sine familier til Jul.

Det var på grunn av dette, at slavene skulle reise at Mester Pål skulle holde en Julemiddag for de i livstilen i kveld. Kasi hadde fortalt Anna at dette var noe han gjorde vert år. Det var blitt Januar og Mester Pål sin husholdning begynte å forbedrede seg til våren. Mesteren hadde en periode ofte vert på forretnings reiser og etterlatt syret av huset sin førstepiken sin Dani. Det var aldri en hyggelig opplevelse når Dani fikk styre fritt i huset for hun var streng og smålig og rask til å svinge pisken.

Anna og Kasi forsøkte å unngå den andre slaven som best de kunne. Dagene gikk og en dag annonserte Mester Pål at han hadde fått en forretnings partner som også var Goreaner, og han hadde invitert ham til sitt hus for å bli bredere kjent. Anna og de andre slavene ble satt i hardt arbeide. Mester Pål sitt hjem skulle skinne når han tok i mot sin nye venn, og dagen før selskapet ble Anna satt til å bake kaker på kjøkkenet.

Eng god men nervøs stemning bredde seg bandt slavene, som kajira så gledet de seg til å møte sin Mester sin venn og håpet at de ville behage ham, men de var også litt redde, dette var tydelig en viktig bekjentskap og de var nervøse for å gjøre noe galt. Ingen slave ville misbehag en viktig gjest i sin Mester sitt hus. Fredag ettermiddag klokken halv syv ankom Mester Magnus, med seg hadde han en kvinne på rundt 30, med skulder langt mørkt hår, en slave gjettet Anna.

Hun knelte i nadu ved døren sammen med Kasi og Dani for å ønske gjesten velkommen. Kvinnen i følge med Mester Magnus tok i mot jakken hans og ga den til Dani som reiste seg for å henge dem vekk. Mester Pål kom ut i gangen og ga sin gjest en broderlig klem. Bror var en vanlig måte for Gorean menn som var gode venner å tiltale hverandre. Jeg tok med Kamilla som jeg fortalte deg om, jeg håper det går greit.

Har du bestemt deg for å sette halsbånd på henne og gjøre henne din? Mester Gunnar trakk litt på det når han svarte. Det var kaldt og guffent slapsevær. Anna og de andre slavene tilbragte lange dager innendørs med å stelle for Mester Pål, spille spill eller drive med håndarbeide.

TVen stod også på en del. Det var liksom et slikt vær ute hvor man ikke orket å gjøre så mye, man ville helst bare finne på noe tidtrøyte for å unngå å kjede seg mens dagene sneglet seg av gårde.

Så dro Mester Pål på forretningsreise og ting ble enda mer kjedelig. Mester Pål kunne virke kald og brutal, men alle de tre slavene var glad i ham, glad for å kunne tjene, og få Goreanske slaver liker å være skillet i fra Mesteren sin særlig lenge av gangen. Men ingen sa noe, de var der for å tjene Mester Pål ikke omvendt, om han måtte reise av gårde så måtte han reise, og alt Anna og de andre kunne gjøre var å holde huset i orden og glede seg til han kom tilbake.

Dog Anna tenkte i hemmelighet mer på Mester Gunnar som hadde lovet å få henne tilbake enn hun gjorde på Mester Pål. Slavepiken viste det ikke passet seg å tenke slik, men hun kunne ikke gjøre annet, hun elsket Mester Gunnar så inderlig høyt. Den andre dagen av Mester På sitt fravær så kom Dani brusende inn på kennelen til Anna.

Førstepiken så bydende på den andre slaven og sa. Han likte det når han så deg fistet under det selskapet for en stund siden og han vil at du skal bli vant med slikt. Med redsel i stemmen, for hun husket godt hvor vondt det hadde gjort når hun hadde hatt en hel hånd inne i seg så sa hun. Du vil vel ikke misbehage Mesteren vår? Anna vil ikke Misbehage Mester.

Godt, kom deg opp i sengen i isåfall, på magen jente og forsøk å slappe av. Det begynte ikke så ille. Dani knelte ned på sengen bak Anna og begynte å føre et par fingre inn i fitta hennes. Først en, så to og så tre. Dette var egentlig veldig behagelig, om enn ganske ydmykende og Anna kunne merke at hun begynte å bli våt mellom bena.

Det ringer på døra. Trine går for å åpne og Thomas kommer inn i gangen. Hender som glir ned langs maven hans og knapper som spretter opp. Vanligvis, når Thomas kommer på besøke, så slapper vi av med litt vin, prater litt, så går ting av seg selv, men akkurat i dag har Trine fått grei beskjed: Din oppgave i kveld er å få Thomas til å komme første gang mindre enn 20 minutter etter at du har åpnet døra.

Trine går hardt ut, han har fortsatt fått av seg bare den ene skoen, men buksa rundt knærne, når hun synker ned på kne og begynner å suge ham. Thomas ser mot meg, jeg kan ikke annet enn trekke på skuldrene og smile. Jeg hadde ikke den fjærneste ide om at hun skulle gå så hardt ut når jeg sendte henne e-posten tidligere på dagen om at Thomas kom i kveld og at hun skulle sørge for at han kom flere ganger i løpet av kvelden, den første etter maksimalt 20 minutter.

Jeg viste hun kom til å ta utfordringen, når hun vil så kan hun være ganske så slutty og at hun elsker å få to pikker er ingen stor hemmelighet blant oss som kjenner henne seksuelt. At hun får beskjed om å gjøre noe, er for henne bare en unnskyldning for å slippe seg helt løs, kaste enhver hemning over bord og ikke måtte ta ansvar for egne handlinger. Noe både Thomas og jeg gjør, jeg har tross alt vært gift med henne i noen år, Thomas er en fast elsker som har pult henne ganske mange ganger i løpet av det siste året.

Kona pustet lettet ut og jeg kunne fortsette min etter hvert mer intime massasje. Hun lukket på nytt øynene og jeg puttet en finger på innsiden av badedraktstoffet i skrittet. Kjente forsiktig på det kortklipte, krøllete venusberget, nå på innsiden. Forsiktig jobbet jeg meg nedover til sprekken. Puttet en finger inn i sprekken. Fingret henne først rolig.

Hun fokuserte på å være lydløs. Så litt hurtigere fingring. Kåtheten lyste av henne. Brystene, som jeg foreløpig ikke hadde verken sett på eller tatt på, stod som to tente lys under badedrakten. Eller rettere sagt brystvortene. To deilige knopper, på hver sin sexy pupp. De nærmest skrek lydløst om å bli tatt på, knadd og sugd på. Tatt i munnen og bli sleiket og bitt.

Men slik vi fortsatt satt, så kom jeg ikke til med annet enn hånda. I skrittet var nå stoffet brettet til side og jeg vekslet mellom en finger og to fingre inn og ut, samtidig som klitoris fikk sin fortjente massasje. Saftene rant av henne og blandet seg med svetten. Jeg kjente selv at pikken vokste seg stor og stiv inne i den nye shortsen. Men foreløpig så var det kun henne det dreide seg om. Å gi henne orgasme ute i det fri. Fitta ble bare bløtere og bløtere og klitoris mer og mer stiv inne i hånda mi.

Den andre hånden hadde beveget seg til øverste delen av badedrakten. Puppene fikk slippe ut. Først den ene, så den andre. Så jævli sexy og deilige pupper. Hvithudete, vaniljepupper som mest sannsynlig ikke hadde sett sol på flere år. Jeg knadde dem etter tur. Nappet i brystvortene så de stod stive begge to.

Nå var det viktig at ikke datteren vår kom luskende…. Kona nærmet seg klimaks. Jeg fokuserte enda mer på klitoris.

sexy bryster sexnoveller

: Sexy bryster sexnoveller

Norske damer naken swingersklubb Hun dro også av seg kjolen. Jeg klasket henne hardt på rumpa og kjente at jeg kom til å komme enda en gang…. Det ringer på døra. La oss kalle vårt swingers-venne-par Anne og Trond, viaplay erotisk film bi sex faste elsker kan vi kalle Geir. Hun satte seg ned på kne sexy bryster sexnoveller lot tungen gli over hodet. Kan du ta meg bakfra — det er favorittstillingen min, spurte hun hun.
Mature webcam helene rask kjæreste Sexklubber i oslo indianporno
Homochat norge eskorte 137
VIBRATORER MARIANNE AULIE NAKENBILDER Under jakken, hadde jeg på meg en tynn hvit singlet med blonder på skuldrene. Jakken ble kastet vekk og med et rykk i ryggen følte jeg berøring på kroppen. Det var mørkt i rommet, men ikke bekmørkt. Jeg tok tak rundt staken og drar forhuden tilbake slik at hodet kom frem. Men samtidig ble vi vel egentlig begge to kåtere av det at noen kunne se oss.
Sexy bryster sexnoveller Ssbbw porn somali xxx
Besøke Erotikknett shop Sexleketøy Vi er først sexy bryster sexnoveller det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Fleshlight, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen. Jeg la meg enda nærmere sexy bryster sexnoveller — kun noen få centimeter unna. Så reiser hun seg og gir meg et langt tungekyss så jeg kjenner smaken av mitt tiss og hennes våte myke munn. Mester Pål deltok på dette arbeidet selv også, det var en av de få myke sidene Anna hadde sett hos sin Mester. Ingen slave ville misbehag en viktig gjest i sin Mester sitt hus. Mamma var som sagt 48 og ei kontakt annonser par søker kraftig dame med ganske store pupper som hang litt ned når hun ikke hadde BH, noe hun skjelden brukte. Jeg gikk inn på soverommet og der sto en stor dobbeltseng.

0 thoughts on “Sexy bryster sexnoveller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *