Menu

Hvordan få vaginal orgasme xnxx.con

hvordan få vaginal orgasme xnxx.con

Det er ikke i det hele tatt sannsynlig at han snakker sant Aner ikke om han skryter, men det var ikke en opplysning jeg ble spesielt glad for. Den videoen så nesten skummel ut! Tror jeg hadde blitt flau dersom jeg hadde sprutet slik, i alle fall hvis jeg var uforberedt. Hva er det man spruter ut?? Jeg hadde avfunnet meg med at jeg aldri kom til å oppleve vaginal orgasme uten klitorisstimulering, og var egentlig fornøyd med at jeg kommer så godt som hver eneste gang om jeg får stimulering av klitoris samtidig.

Men etter 19 år som seksuelt aktiv så fikk jeg jammen TO vaginale orgasmer på rappen - før han rakk å gjøre seg ferdig. Kanskje fordi jeg der og da var veldig sliten etter en laaaaang deilig natt og lite søvn og egentlig tenkte at jeg var mer enn fornøyd nok og ikke orket å stimulere klitoris selv da han tok meg bakfra. Var helt uforberedt og hadde ikke kommet over "sjokket" før neste orgasme kom Nå har jeg vært singel det meste av tiden etterpå, så har ikke opplevd det igjen.

Har hatt sex med en mann et par ganger etterpå, men da har jeg ikke vært i nærheten av å oppnå det selv om sexen har vært god. For meg er det nok viktig å være heeeelt avslappet og egentlig bare koble ut og ikke tenke på noe som helst, i hvert fall ikke "får jeg det til nå" - for da skjer det IKKE.

Her opplevde jeg det med samboeren, hans penis er noe anderledes enn mine forhenværende.. Så han "stryker" G-punktet for hver gang han penetrerer, og til min glede elsker han å gjøre akurat det, han penetrerer gang på gang, til jeg får orgasme, også er det hans tur, men om vi bare skal ha en "kjapp en" så stimulerer han klitt samtidig eller jeg gjør det, alt etter som.

Det er virkerlig ikke Så mange som får vaginal orgasme, som regel er det jo noe man kan trene opp til, men da må partneren delta på det, og faktisk gjøre en stor innsats for det. Så mannen din er enten "supermann" i senga, og gjør alt for å gi en vaginal orgasme, eller så skryter han på seg det, fordi han vet du ikke vil finne hva som stemmer uansett.

Eller så må jo en god del av hans forhenværende ha faket orgasmer i både øst og vest. Og det er faktisk ekstremt normalt at kvinner faker orgasme, for å ikke såre egoet til sin sex partner Gjort det selv med siste eksen min, det var jo dømt til å misslykkes, for pga det, så hadde jeg plutserlig ikke orgasmer lenger. Så min nåværende samboer har jeg aldri faket en eneste orgasme med, om orgasmen ikke kommer, og jeg starter å "gå lei", så sier jeg bare ifra at vi får ta det igjen neste gang, for fortsetter vi noe mer nå, så pådrar vi meg gnagsår.

Videre fra linken til Pashia kommer man til denne siden, med beskrivelse av fremgangsmåten for å få orgasme med og uten ejakulasjon:. Pusteøvelser kan hjelpe faktisk. Men så er det sånn tror jeg da at noen bare er mer følsomme akkurat i det området g-punktet sitter. Jeg hadde problemer i begynnelsen med å få orgasme, og faket myyye men sexlivet har bare blitt bedre og bedre med årene. Jeg er nå 30, og de siste ca 4 årene har vært helt fantastiske.. Digger det du skriver og du har mange gode poeng!

Jeg er fast leser, og liker best de personlige innleggene dine. Hva med en fast sexspalte? Hehe, tror mange av leserne dine hadde elsket det - det hadde i hvert fall jeg! Dette er e tabo tema som burde tas opp oftere!

Skriv mer innlegg som dette! Vaginal har jeg aldri opplevd, hittil. Og det kan ikke sammenlignes. Sex med en du elsker er noe alle burde oppleve. Jeg har fantastisk sex. Hei hei fineste Kristin!! Jeg er i full planlegging, kakebaking og gaveinnpakking Igjen vil jeg bare si tusen takk, Kristin! Fra det punktet stimulerer du KUN G-punkt i vagina, helt til du kommer..

Du er min favorittblogger. Skriv mer om sex, det er det som er god lesing. Og er helt enig! Jeg vet at det ikke er sant! I alt du sier. Kom gjerne med flere av de! Kos deg masse med Dennis: Ha en super uke! Vet ikke hvorfor jeg skriver dette, kanskje noen andre har samme problem som meg Du er en skikkelig go' jente, virker varm og herlig tvers gjennom!

Jeg ser virkelog opp til deg, og forbilder har jeg aldri hatt, men du! Endelog en bra blogger som skricer om tabutemaer, detta likte jeg skikkelig godt!! Og han ble skikkelig overraska. Han likte meg nok aldri. At han har jugd og lata som ingenting i 3 uker. Ei venninne som har gjort ting verre og masse styr. Takk for at du er du, og driter i hva alle mener og synes! Ta en kur med to-tre bokser med zink, og se om dette hjelper. Slutt med zinktilskudd etter denne kuren.

Klem og lykke til! D fortsett med slike innlegg! Du skal ikke ha andre guder en dei selv! Dette skal fungere veldig bra. Innlegget ditt er kanskje underholdende, men ikke til hjelp for kvinner eller menn. Jeg hadde sex med en annen for en stund siden, og det var heeeelt fantastisk!

D Er i et forhold med en jente. Det er bare mine meninger og noe jeg tror, kan ikke si akuratt sikkert i og med at jeg aldri har hatt noe forhold eller sex med en mann. Hvor bor jeg henne? Nesten ingen cash med. Traff en uten oppholdstillatelse, ga nesten vekk passet. Snakket med noen gamle damer. Det var drit fett! Brukte resterende pengene og kom meg hjem dagen etter.

Hadde en venn i oslo jeg kunne sove hos. Tror turen varte i dager. Beste turen i mitt liv, og den var kun dedikert til meg selv.

Turen gikk fra bergen til hvor som helst. D det er jo dette folk vil lese om og synes er interessant! Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Jeg får svært sjelden vaginal orgasme, kun via klitoris.. Noen tips til f. Ligg på rygg med beina over hans skuldre.. Hvis du selv er på topp, kan du styre retningen mot det som er best for deg. Etter en stund vil du kjenne hvilken retning du trenger å bevege deg i for å få best mulig stimulans inni.

Dette funker hvertfall for meg: Let etter punktet på vulva som ser ut som en elefansnabel, det såkalte e-punktet.

Hvordan få vaginal orgasme xnxx.con -

Gjort det selv med siste eksen min, det var jo dømt til å misslykkes, for pga det, så hadde jeg plutserlig ikke orgasmer lenger. Det er de som starter med klitorisorgasmerfor så å gå over til G-punktorgasmer som igjen ender opp med en kraftig vaginalorgasme. Slutt med zinktilskudd etter denne kuren.

Hvordan få vaginal orgasme xnxx.con -

Anonym bruker   posts. Hovedproblemet litt er at jeg er litt avhengig av porno Tilbake til Samliv og relasjoner. Hadde en venn i oslo jeg kunne sove hos. Jeg er jomfru, men har fortsatt hatt maaange orgasmer. hvordan få vaginal orgasme xnxx.con

0 thoughts on “Hvordan få vaginal orgasme xnxx.con”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *